testimonials

Ervaringen van andere tribe leiders

Tribe leider foto

Jan Tamboer

Founder Ad Terram

Verfrissend, confronterend, soepel

Het proces van rebranding gaf ons helder inzicht in onze huidige positie in de markt en in de plannen met ons bedrijf voor de toekomst. Teun heeft een hele prettige manier van communiceren. Daardoor verliep het proces vlot. Ook de snelheid van de follow up was prettig, aangezien onze rebrand urgenter werd gedurende het traject.

Tribe leider foto

Tim Scheerder

Co-founder Vesper

Inventief, transparant, toegewijd

Met dank aan Tribelines hebben we nu een beter beeld van onze eigen visie. We realiseren ons nu ook dat het uiten van ons merk via meerdere kanalen een enorme meerwaarde heeft. De discoverysessie gaf ons vertrouwen in het vervolg van het proces. We voelden dat Tribelines precies wist waar wij het over hadden en waar we naar toe willen met ons bedrijf. De merkstrategie die daaruit voortkwam bevestigde dat.

Tribe leider foto

Esther van der Leek

Founder Pedagogisch Hart

Deskundig, helikopterview, intelligent

Het meest waardevolle dat ik uit mijn samenwerking met Tribelines heb gehaald is een hernieuwde heldere missie en visie. Dit zorgt voor een sterke fundering waar ik nu al mijn zakelijke keuzes aan kan toetsen. Teun is een snelle en creatieve denker die het grote plaatje overziet. Hij maakt dingen duidelijk en brengt focus binnen mijn merk door de juiste vragen te stellen.

Tribe leider foto

Jorno Levels

Co-founder Vesper

Competent, kritisch, enthousiast

Hoewel we in eerste instantie sceptisch waren over de discoverysessie, werd het uiteindelijk de belangrijkste stap in onze samenwerking. Tribelines ging veel verder dan het visuele en daagde ons uit om dieper na te denken over ons bedrijf. Ze hebben ook echt met ons kunnen meedenken; van nieuwe ideeën voor touchpoints tot het ontwerpen van onze website en ons logo.

Tribe leider foto

Remco Scheerder

Co-founder Vesper

Inspirerend, essentieel, verhelderend

Zonder Tribelines zou ons merk niet zijn wat het nu is en wat het gaat worden in de toekomst. Buiten het visuele aspect hebben ze ons enorm geholpen met het beter begrijpen van ons eigen bedrijf. Ik waardeer het enthousiasme die ze voor ons concept getoond hebben, de wil om altijd dat stapje extra te doen voor ons merk en de kennis op elk aspect van branding.

Tribe leider foto

Jelle Vriend

Sales manager at Ad Terram

Plezier, inzichtelijk, professioneel

Wij zijn enorm blij met onze unieke nieuwe merkidentiteit, zowel visueel als verbaal. Alhoewel Teun geen ervaring had met bedrijven in de biochemische sector, heeft hij door zich enorm te verdiepen in ons bedrijf, de markt en onze klanten,  echt topwerk geleverd. Door onze samenwerking heb ik ervaren dat het hele proces van rebrand de ziel van ons bedrijf heeft versterkt.

Tribe leider foto

Marco Ruiter

Founder Icetime

Inspirerend, creatief, samenhangend

Tribelines toonde het potentieel van mijn ondernemersdroom tijdens de discoverysessie. Het gaf me veel vertrouwen en maakte me enthousiast over de toekomst. Ik voelde mij het gehele proces voor 100% betrokken en kon daardoor de juiste keuzes maken. De visuele prototyping is daar het perfecte voorbeeld van. Door de verschillende stappen in het proces zorgvuldig samen met mij uit te voeren ligt er nu een helder plan als stevige basis om mijn onderneming te gaan realiseren.  

30 minuten vrijblijvend sparren?

In 30 minuten maken we kennis en bespreken we de situatie van jouw bedrijf zodat we samen kunnen bepalen hoe onze services jullie bedrijf zo goed mogelijk kunnen helpen.